Fleret v Masters of Rock Cafeé

19. 01. 2024 – Masters of Rock Cafeé

V pátek 19. ledna 2024 se Masters of Rock Cafe ve Zlíně stalo dějištěm nezapomenutelného koncertu oblíbené kapely Fleret. Přestože frontman kapely, Zdeněk Hrachový, byl zdravotně indisponovaný a den před koncertem dokonce přišel o hlas, nesl se večer ve skvělém duchu a byl plný hudebních překvapení.

Kapela Fleret, která letos oslaví již 41 let na hudební scéně, předvedla nejen nové písně, ale i oblíbené hity, které jsou s kapelou spjaty po desetiletí. Zazněly oblíbené skladby jako Soudný den, Anděl, Zafúkané i Vizovice. Sestava kapely v čele s kytaristou Vítkem Rokyta, baskytaristou Radkem Postavou a bubeníkem Rosťou Koplíkem, doplněná houslovým virtuosem Bartošíkem, dokázala, že Fleret je stále silná a dynamická kapela, která dokáže bavit publikum na vysoké úrovni. Kromě Hráška se k mikrofonu během večera postavili i ostatní členové kapely, což dodalo koncertu jedinečnou atmosféru.

Koncert byl také příležitostí představit nové výběrové live 2CD, které obsahuje 40 pečlivě vybraných písní z celé historie kapely. Toto CD, nahrávané za účasti fanoušků v říjnu 2022 v Českém rozhlase Ostrava, je k dostání v eshopu Fleret nebo na jejich koncertech.

Večer plný kvalitní hudby, emocí a vzpomínek potvrdil, že Fleret je jednou z klíčových postav české folkové a country scény, a jejich koncerty jsou zážitkem, který si nesmíte nechat ujít.

Napsat komentář